nemu flashdisk maning!!!!

enyong loh gumun banget loh kang

mbiyen nduwe flashdisk 128mb elek boek, sering ora kewaca, maune sih mereke Adata trus diganti2 baen aring tokone, eh ndilalah ulih anyar dinggo seminggu rusak maning, trus akhire pas mulai pada seneng ngrungokna mp3 player tuku mp3 player sing 256 mega, lumayan guweh nggo tip – tip-an lah crita2ne, apa nggo ngrungokna sandiwara Arya Kamandanu kaya jaman mbiyen maning…regane wektu guwe mung 230 ewu….(larang ding nek siki)

nah gumune selama enyong nduwe flashdisk 128 nyong ijig -ijig nemu flashdisk Apacer 128 mb karo Adata 256mb
trus pas bar tuku mp3 256 nemu flashdisk Kingston 512 mega
nah wingi pas tuku flashdisk 1 giga nemu flashdisk maning Toshiba 1 Giga

Lah siki kang lagi enyong ngenet nang warnet e ndilalah komputere tasih ana flashdiske 4Giga…..jan giye jenenge rejeki apa sindrom malingan sih yah????
tapi genah anu nemu je kang???
diselang ndipit apa yah???
nggo ngopy pilem2 anyar geh koh mumpung kayane be flashdiske kosong hehehehe

Wong kelalen koh akeh temen yah

Advertisements
Comments
21 Responses to “nemu flashdisk maning!!!!”
  1. smartfad says:

    ghosob kue kang…, ngeneh njaluk 1 lah

  2. arumdyah says:

    anotherorion said: jan giye jenenge rejeki apa sindrom malingan sih yah????

    kuwe jenenge bejo kang..nanging bejone kebangetan..hehehehedi wehna ngeneh bae kang nggo aku..sing anyar,,di niatin sedekah nggo wong sing agi nggolet ilmu..mbok salah siji kaum sing mesti diwehna zakat???(huaaa,sudah lama nian tak berbahasa seperti ini)

  3. anotherorion says:

    smartfad said: ghosob kue kang…, ngeneh njaluk 1 lah

    ngesuk ya nek nemu maning….dongakna baen lah

  4. anotherorion says:

    arumdyah said: kuwe jenenge bejo kang..nanging bejone kebangetan..

    oooh si bejo yah….iya giye loh si Bejo ncen KEBANGETEN banget ngesuk nek ketemu tak ajar sisansantai bae Rum, ngesuk nek ketemu Bejo omongi digoleti nang enyong

  5. arumdyah says:

    anotherorion said: oooh si bejo yah….iya giye loh si Bejo ncen KEBANGETEN banget ngesuk nek ketemu tak ajar sisansantai bae Rum, ngesuk nek ketemu Bejo omongi digoleti nang enyong

    Bejo kuwe nang desaku purwokerto dadi camat kedung banten,purwokerto loh..tetangane dhewek..hahahahaya mengko tak salamna sekang mas priyo..

  6. wrseno says:

    Bejo lagi dolan karo Trimbil. . .Mulane kesusu kasi plesdis e ktinggalan kang. . .Balekna kang, . . Apa tk byari nyong ngeneh, samsu sebungkus ya?

  7. arumdyah says:

    wrseno said: samsu sebungkus ya?

    kang priyo..kuwe arep di tukar samsu..samsu apa samsul kang?hehehehehe….

  8. anotherorion says:

    wrseno said: Bejo lagi dolan karo Trimbil. . .Mulane kesusu kasi plesdis e ktinggalan kang. . .Balekna kang, . . Apa tk byari nyong ngeneh, samsu sebungkus ya?

    aja samsu lah kelarangen kretekan baen

  9. anotherorion says:

    arumdyah said: kang priyo..kuwe arep di tukar samsu..samsu apa samsul kang?hehehehehe….

    aja Samsul lah, Samsul Jamil lagi dituduh melakukan pedofilia aring Kiki Fatimah

  10. wrseno says:

    Laah. . Samsu mbok kretek. . .Tek lambangi rokok Bangjo apa? . .

  11. wrseno says:

    Laah. . Samsu mbok kretek. . .Tek lambangi rokok Bangjo apa? . .

  12. anotherorion says:

    wrseno said: Laah. . Samsu mbok kretek. . .Tek lambangi rokok Bangjo apa? . .

    weh malahane apa tasih ana BangJo yah siki??miyen liane 500 sebungkus Bangjo mung selawe baen….nyong malah rung tau ngrasani udud bangjokeburu kepangan jaman kalah karo rokok mildgelem aku ngeneh dikirimi

  13. ruudabiyoga says:

    hahaha! gue gak ngarti!tapi lucu tulisan lo! hahaha

  14. ihinclp says:

    flashdise kena nggo di rujak ora kang ??

  15. kewanitaande says:

    Kudune nek nemu lak dibalekke toh Kang? :-)Mesakke sing kilangan kuwi… (nyoba2 berbahasa ini ternyata masih bisa ngerti dan ngomong (eh nulis ding), meski entahlah dalam logat apa hehehe..) 🙂

  16. dayathi76 says:

    waah, bahasa mana neh..aye kagak ngerti tuh..jgn rahasia2 an yeeeh..:)

  17. ramanefatih says:

    lah nyong ra teyeng maca tulisane, blerengen matane….

  18. anotherorion says:

    ihinclp said: flashdise kena nggo di rujak ora kang ??

    lagi pisan giye ana sing ngrequest rujak flashdisk,ada yang berminat???

  19. anotherorion says:

    ramanefatih said: lah nyong ra teyeng maca tulisane, blerengen matane….

    nganggo kaca pembesar baen kang, nek karo kacamata ora jelas

  20. anotherorion says:

    kewanitaande said: Kudune nek nemu lak dibalekke toh Kang? :-)Mesakke sing kilangan kuwi…

    pengenne sih gitu yutapi ndak ada yang ngaku je hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: