Musim KEtigo

Ngganu nyong dolan meng nggone kaki Karta lah guwe terus biasa ndopokan lah kang, ndopok ndopok ora nggenah akhire sampailah pada itung2an penamaan musim sing dinggo wong Jawa…“Ki giye koh nangapa musim kemarau nang wong jawa diarani musim Ketigo? padahal nek musim udan mung diarani musim rendeng” “Lha ya jan jane musime ncen ana telu … Continue reading