The Lost Contact

Beberapa tahun jadi penghuni komplek multiplek seneng bisa bertemu temen2 dari yang mulai pertama bangun rumah ini sampe yang baru kenalan akhir2 ini, kontak datang dan pergi tak kecuali diri sendiri waktu ngangsu kawruh jadi pembunuh ga bayaran di lapak MW.

Sebagai audience MP terbesar versi alexa (24%) tentunya Indonesia adalah surga bagi Mpers, eh apa malah MP yang jadi surga buat indonesia?? ha sutra lah, yang pasti dari sekian banyak MPers yang memutuskan gantung blog rasanya masih kangen keberadaan mereka di tengah2 kita.

Kontak memang datang dan pergi, namun kenangan dan persahabatan dari mereka untuk kita semoga tetap abadi.

Nah teman diantara kontak2 kalian yang sudah gantung blog dari MP, siapa saja kontak favorit kalian??klo boleh flashback ke masa2 lalu apa yang membuat kalian nyaman berkontak dengannya?? do you missing them?

Menanti kembalinya keceriaan orang2 ini di Multiply
Soleno
Lavender
Larass
Elok
Lik Ihin
Segenap Wadyabala Gemblungers bin Ngapakers

*moga sukses ngomporin mereka buat balik ke MP lagi*
*lirak lirik ke ria*
Comments
296 Responses to “The Lost Contact”
  1. renypayus says:

    aku kangeen……… ra ono ik, hahahaha bioso2 ae

  2. anotherorion says:

    renypayus said: aku kangeen……… ra ono ik, hahahaha bioso2 ae

    eh ren kita kenal goro2 vario putih yah???wkwkwkwkwk

  3. dhekawe says:

    lik Ihin lagi neng pantai utara… kampunge bojone….. pati…

  4. ramarizana says:

    ada beberapa

  5. renypayus says:

    anotherorion said: eh ren kita kenal goro2 vario putih yah???wkwkwkwkwk

    heh? mosok? neng MP ne sopo?

  6. dhekawe says:

    lavender pagi kayane lagi kon mbojo neng ramane…

  7. nitafebri says:

    Larasss…Sibuuuk….masih contactan kuk ama dia.. klo gak FB yaa sms.. :)tar sms dah suruh setor Hs dimarih

  8. dhekawe says:

    silih berganti pancen……

  9. gopiet says:

    ada bbrp mbak2….klo diliat sich mereka “sibuk” di FB…

  10. anotherorion says:

    dhekawe said: lavender pagi kayane lagi kon mbojo neng ramane…

    embuh kae asik nang FB baen

  11. anotherorion says:

    nitafebri said: Larasss…Sibuuuk….masih contactan kuk ama dia.. klo gak FB yaa sms.. :)tar sms dah suruh setor Hs dimarih

    hooh mbak suruh setor muka ya?

  12. anotherorion says:

    dhekawe said: lik Ihin lagi neng pantai utara… kampunge bojone….. pati…

    kon online nganah kang, jyan pirang taun koh ora dolan maning

  13. anotherorion says:

    ramarizana said: ada beberapa

    siapa aja ram? eh kowe MPnya dah lama juga to?

  14. fendikristin says:

    banyak yang ilang juga..dulu sih rata2 sesama emak-emak..sekarang kontak-ku uda beragam..jadi seru juga blogwalking-nya πŸ˜€

  15. anotherorion says:

    renypayus said: heh? mosok? neng MP ne sopo?

    halah lali aku, pokmen gek jamane vario putih kae njuk kowe njaluk dikawal nek dolan2 wkwkwkwk

  16. bundel says:

    Iya, banyak ya kontak yang udah mendhem Mp terus sekarang tapa entah di mana. Contohnya kang Marno, yang beralih jadi tukang soto.Ada kontak setia saya dari New Zealand juga ngilang. Jadi saya nggak tahu nasibnya apakah ikut terlibas bencana alam? Semoga aja selamat.

  17. anotherorion says:

    dhekawe said: silih berganti pancen……

    kaya musim baen kang, siki jatahku musim angob

  18. anotherorion says:

    gopiet said: ada bbrp mbak2….klo diliat sich mereka “sibuk” di FB…

    siapa aja la πŸ˜€

  19. ramarizana says:

    ada senior di kampus dan ada juga yang lainnya,kalau udah 4 taun termasuk lama?

  20. enkoos says:

    banyak yang pindah ke fb, rajin nulis disana karena kawan2nya lebih banyak. diminta aktif lagi ke empi, susah memulainya lagi katanya. kawan2nya nggak ngerti apa itu empi.

  21. anotherorion says:

    fendikristin said: banyak yang ilang juga..dulu sih rata2 sesama emak-emak..sekarang kontak-ku uda beragam..jadi seru juga blogwalking-nya πŸ˜€

    sekarang banyak kontak yang ganteng to mbak???*dilempar bakiak

  22. nengfie says:

    pemula….*sedih*

  23. renypayus says:

    anotherorion said: halah lali aku, pokmen gek jamane vario putih kae njuk kowe njaluk dikawal nek dolan2 wkwkwkwk

    huwahahaahah iyoooo inget =)) asemik

  24. anotherorion says:

    bundel said: Iya, banyak ya kontak yang udah mendhem Mp terus sekarang tapa entah di mana. Contohnya kang Marno, yang beralih jadi tukang soto.Ada kontak setia saya dari New Zealand juga ngilang. Jadi saya nggak tahu nasibnya apakah ikut terlibas bencana alam? Semoga aja selamat.

    lik marno elshirazy yah bund?lali IDne ha kang marno juga kuwe mbuh suwe ra ndongol, seneng dijak ndopok koh T_Teh kontak NZ bund? dari indo juga po asli sana?

  25. renypayus says:

    Eh… kang Gambleh endi, yoooo… kang doel endi yoooo koe reti ra? “kangdoel”terus bune shafa hilman kae

  26. anotherorion says:

    ramarizana said: ada senior di kampus dan ada juga yang lainnya,kalau udah 4 taun termasuk lama?

    lama lah, aku aja mulainya 2007 e

  27. opaytwo says:

    L4…lo lagi lo lagi :))

  28. anotherorion says:

    enkoos said: banyak yang pindah ke fb, rajin nulis disana karena kawan2nya lebih banyak. diminta aktif lagi ke empi, susah memulainya lagi katanya. kawan2nya nggak ngerti apa itu empi.

    heem mbak tapi ngaranku sih mbak luwih hidup komunikasi nang MP soale Fb kebanyakan setor jempol mbuh2an maca

  29. bundel says:

    anotherorion said: lik marno elshirazy yah bund?lali IDne ha kang marno juga kuwe mbuh suwe ra ndongol, seneng dijak ndopok koh T_Teh kontak NZ bund? dari indo juga po asli sana?

    Wong Id-ne deweke toli 2. Tapi kabeh wis dianggurena. Ana maninge, kang Sam Sukardi kae ya ngilang. Toli siji maning kang Yudi pakngapak sing ning gogomane Sidney kae ya ora taune ngeton maning……….?

  30. anotherorion says:

    nengfie said: pemula….*sedih*

    ah ai kan ada vera n_nai sama vera temen SMA yah?

  31. anotherorion says:

    renypayus said: huwahahaahah iyoooo inget =)) asemik

    sesuk dolan muter2 ringroad po ren?? mapag vario putih πŸ˜€

  32. anotherorion says:

    renypayus said: Eh… kang Gambleh endi, yoooo… kang doel endi yoooo koe reti ra? “kangdoel”terus bune shafa hilman kae

    wakakakakak hooh bune nek sekali online langsung hot thread, kan wingi kae kopdar ro bambang nang semarang kok saikikang dul suwi ga nongol, kang aryo juga ki wis sewulan do ra setor tampang

  33. anotherorion says:

    opaytwo said: L4…lo lagi lo lagi :))

    iye ini guwe pay wkwkwkwk

  34. Banyak yang hilang….mungkin sibuk dengan kerjaan dan masalah masing2

  35. tranparamole says:

    wah, sesepuh mp ya. He2.

  36. enkoos says:

    anotherorion said: heem mbak tapi ngaranku sih mbak luwih hidup komunikasi nang MP soale Fb kebanyakan setor jempol mbuh2an maca

    iya. fb kurang ekspresif. gak iso nulis dowo. ono fitur Notes, tapi sing moco gak akeh. maksimal cuma bisa ngetag 10 orang. layout di fb yo ra iso dikapak kapakno. wis babahno, komunitasnya emang beda. aku yo luwih nyaman neng MP tinimbang fb. fb buat sarana ketemu dulur2 karo konco lawas. Yen ono sing add aku ra kenal, yo tak delete. beda dgn di mp, sing akeh malah konco maya dan durung nate ketemu. tapi asik2 ae yen ngobrol.

  37. anotherorion says:

    bundel said: Wong Id-ne deweke toli 2. Tapi kabeh wis dianggurena. Ana maninge, kang Sam Sukardi kae ya ngilang. Toli siji maning kang Yudi pakngapak sing ning gogomane Sidney kae ya ora taune ngeton maning……….?

    ih kuwe sing loro nyong rung tau ketemu bund, apa IDne bund? paling ngapak sing tasih sering ndongol ya kang joyo, kang klawer, kang santo, kang rawins, yu mimie, bibi ros, he liyane kadang ndongol juga pisan pindo

  38. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Banyak yang hilang….mungkin sibuk dengan kerjaan dan masalah masing2

    kayane mbang tapi beberapa juga ngaku sempet ada crash di MP jadi milih ngungsi huft

  39. anotherorion says:

    tranparamole said: wah, sesepuh mp ya. He2.

    halah lagak lu rom, kowe juga sepuh kok wkwkwkwk

  40. jampang says:

    iyah… dulu sebelum sempat ‘mati suri’ banyak yang aktif… sekarang sudah pada pindah rumah jadi gak komunikasi lagi

  41. anotherorion said: kayane mbang tapi beberapa juga ngaku sempet ada crash di MP jadi milih ngungsi huft

    yo..ono koncoku sing ngono, deknen milih batalno akun MPne tapi aktif nang situs sebelah

  42. bundel says:

    anotherorion said: ih kuwe sing loro nyong rung tau ketemu bund, apa IDne bund? paling ngapak sing tasih sering ndongol ya kang joyo, kang klawer, kang santo, kang rawins, yu mimie, bibi ros, he liyane kadang ndongol juga pisan pindo

    Alah ngasi lali dewek koh. Sing kelingan, kang Sam, nganggo Id “jaran”. Kang Yudi Id-ne “pakngapak” mbok. Oh maninge, kang Agung ya bali sekang Korea terus ngilang lhu. Gur sepisan gawe QN sing merguyokna thok.

  43. anotherorion says:

    enkoos said: iya. fb kurang ekspresif. gak iso nulis dowo. ono fitur Notes, tapi sing moco gak akeh. maksimal cuma bisa ngetag 10 orang. layout di fb yo ra iso dikapak kapakno.wis babahno, komunitasnya emang beda. aku yo luwih nyaman neng MP tinimbang fb. fb buat sarana ketemu dulur2 karo konco lawas. Yen ono sing add aku ra kenal, yo tak delete. beda dgn di mp, sing akeh malah konco maya dan durung nate ketemu. tapi asik2 ae yen ngobrol.

    enake MP mbak, emang kaya kuwe, emang nang kene nggo mbagi utek sih dadi isa fresh tuker pikiran, nek nang Fb ya nggo batir2 lawas karo ya ngerti dewek lah cah enom wkwkwkwkwk

  44. tranparamole says:

    ish, belum sesepuh cak no pun mas yo: P

  45. anotherorion says:

    jampang said: iyah… dulu sebelum sempat ‘mati suri’ banyak yang aktif… sekarang sudah pada pindah rumah jadi gak komunikasi lagi

    hooh mas, kangen juga ma kontak lawas tapi beberapa emang dah ga mau buka MPnya lagi, terutama nek dulu ninggalin MP coz da masalah disini

  46. afemaleguest says:

    ya yang berhasil menggeretku balik ngempi lagi lahhhh …hahahahahaha …

  47. anotherorion says:

    bambangpriantono said: yo..ono koncoku sing ngono, deknen milih batalno akun MPne tapi aktif nang situs sebelah

    iyo si laven juga e, tak geret nang MP neh ga gelem2 asem kok

  48. enkoos says:

    anotherorion said: nang Fb ya nggo batir2 lawas

    golek jodo yo :)))))

  49. nawhi says:

    aku ga ada yang kenal itukalo aku kangen sama dua sobatku, nena dan mas rully. dulu kami berempat sama Onit kalo udah asyik di blog gitu mpe buanyak komennya. ya sama kayak OOT-an gini.

  50. afemaleguest said: ya yang berhasil menggeretku balik ngempi lagi lahhhh …hahahahahaha …

    Seret Jeng Nana

  51. afemaleguest says:

    aku sempet ninggalin empe beberapa bulan bukan karena masalah … hanya berasyik masuk selingkuh dengan lapak sebelah … wekekekekeke …

  52. nawhi said: aku ga ada yang kenal itukalo aku kangen sama dua sobatku, nena dan mas rully. dulu kami berempat sama Onit kalo udah asyik di blog gitu mpe buanyak komennya. ya sama kayak OOT-an gini.

    Oktober wingi nena karo rully nyasar nang kantorku..hehehee..tetep OOT

  53. anotherorion says:

    bundel said: Alah ngasi lali dewek koh. Sing kelingan, kang Sam, nganggo Id “jaran”. Kang Yudi Id-ne “pakngapak” mbok. Oh maninge, kang Agung ya bali sekang Korea terus ngilang lhu. Gur sepisan gawe QN sing merguyokna thok.

    kang agung tasih seneng dolan nggone tanggane mbok, jarene nganggo koneksi semart ora banter pada baen bund dadi arang onlen. Oh ID jaran yah miyen tau kenal tapi dela sedurung IDne ngilang bun, nek pakngapak kelalen loh wkwkwkwk

  54. afemaleguest said: aku sempet ninggalin empe beberapa bulan bukan karena masalah … hanya berasyik masuk selingkuh dengan lapak sebelah … wekekekekeke …

    makane…balik

  55. afemaleguest says:

    bambangpriantono said: Seret Jeng Nana

    dia menyeretku dengan … apa ya?wakakakakaka …

  56. anotherorion says:

    tranparamole said: ish, belum sesepuh cak no pun mas yo: P

    halah FSi mu kan lawas rom eh taun berapa kuwi bikinnya?

  57. anotherorion says:

    afemaleguest said: ya yang berhasil menggeretku balik ngempi lagi lahhhh …hahahahahaha …

    sopo yu sopo??kang marto yah?? wkwkwkwk

  58. afemaleguest says:

    bambangpriantono said: makane…balik

    well well well …hohohohoho …maybe yes^_^

  59. faiziki says:

    Mung gintip tok,

  60. afemaleguest says:

    engko timbilen lho?

  61. afemaleguest said: dia menyeretku dengan … apa ya?wakakakakaka …

    Dengan ganco…*kalem

  62. anotherorion says:

    enkoos said: golek jodo yo :)))))

    you know me so well lah wkwkwkwk

  63. anotherorion says:

    nawhi said: aku ga ada yang kenal itukalo aku kangen sama dua sobatku, nena dan mas rully. dulu kami berempat sama Onit kalo udah asyik di blog gitu mpe buanyak komennya. ya sama kayak OOT-an gini.

    oh yang nena ma mas rully kuwi sik sidone rabi kae ya wan? nek onit masih sering liat dilapakmu

  64. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Seret Jeng Nana

    ho kowe sik nyeret to mbang

  65. bundel says:

    anotherorion said: kang agung tasih seneng dolan nggone tanggane mbok, jarene nganggo koneksi semart ora banter pada baen bund dadi arang onlen. Oh ID jaran yah miyen tau kenal tapi dela sedurung IDne ngilang bun, nek pakngapak kelalen loh wkwkwkwk

    Kang Yudi pakngapak pacen awit gemiyen wis arang-arang OL. Siki maning, ngilang babar blas, Gur tau marani nyonge sepisan, kuwe baen mawi PM nek ora salah. Yu Shopi kucing kae ya wis sibuk nang pegaweyane, maklum baen lah anu wis dadi direktris ya kaya kuwe, ora duwe wektu kanggo batir-batire ndopok.Sing esih tetep setia maring Mp kan nyonge, biyunge kiyeh…….Bebek kon ora silem awake dewek kon ora dialem sih?!~mlayu giri sedurunge dipenthungi maring nak Priyo……….~

  66. anotherorion says:

    afemaleguest said: aku sempet ninggalin empe beberapa bulan bukan karena masalah … hanya berasyik masuk selingkuh dengan lapak sebelah … wekekekekeke …

    selingkuh emang indah yu wkwkwkwk

  67. enkoos says:

    anotherorion said: you know me so well lah wkwkwkwk

    praenmu :))nek wong suroboyo tambah kuasar. dapuranmu. xixixixixi…

  68. anotherorion says:

    afemaleguest said: dia menyeretku dengan … apa ya?wakakakakaka …

    kembang lambe wkwkwkwk

  69. anotherorion says:

    afemaleguest said: well well well …hohohohoho …maybe yes^_^

    haha ada apa dengan bambang n yu nana? konfersi pers plissss

  70. anotherorion says:

    faiziki said: Mung gintip tok,

    dudu javascript lho

  71. anotherorion says:

    afemaleguest said: engko timbilen lho?

    hooh nek bintitan piye jal?

  72. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Dengan ganco…*kalem

    bom susu wkwkwkwk

  73. enkoos said: praenmu :))nek wong suroboyo tambah kuasar. dapuranmu. xixixixixi…

    Hidup logat etanan!!!!Logat etanan yo ganok mateke..wekekekee

  74. anotherorion says:

    bundel said: Kang Yudi pakngapak pacen awit gemiyen wis arang-arang OL. Siki maning, ngilang babar blas, Gur tau marani nyonge sepisan, kuwe baen mawi PM nek ora salah. Yu Shopi kucing kae ya wis sibuk nang pegaweyane, maklum baen lah anu wis dadi direktris ya kaya kuwe, ora duwe wektu kanggo batir-batire ndopok.Sing esih tetep setia maring Mp kan nyonge, biyunge kiyeh…….Bebek kon ora silem awake dewek kon ora dialem sih?!~mlayu giri sedurunge dipenthungi maring nak Priyo……….~

    wakakakak masa iya arep mentung ibune dewek sih bund ya ora ilok lah enggane mayan lho siki kontakan karo bunda tambah siji bakul ngapake wkwkwkwkwkwk

  75. anotherorion says:

    enkoos said: praenmu :))nek wong suroboyo tambah kuasar. dapuranmu. xixixixixi…

    nek boso ngapak paling kasar sepantare dapuranmu ki ya digilmu mbak, nek dapurmu/dapuranmu ki ra pati kasar malah biasa banget

  76. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Hidup logat etanan!!!!Logat etanan yo ganok mateke..wekekekee

    suroboyonscript detected wkwkwk

  77. enkoos says:

    anotherorion said: nek boso ngapak paling kasar sepantare dapuranmu ki ya digilmu mbak, nek dapurmu/dapuranmu ki ra pati kasar malah biasa banget

    o ngono tah?tak ganti ae.raimu ancene. waqaqaqaqa…..

  78. aq wong suroboyo lo yo….

  79. grasakgrusuk says:

    Setor HS ae yo..

  80. anotherorion says:

    enkoos said: o ngono tah?tak ganti ae.raimu ancene. waqaqaqaqa…..

    eh mau nek prean ki apa mbak??

  81. anotherorion says:

    hubuthulqolbi said: aq wong suroboyo lo yo….

    hooh miw tapi kan rika bestfriendnya ngapakers πŸ˜€

  82. nawhi says:

    anotherorion said: oh yang nena ma mas rully kuwi sik sidone rabi kae ya wan? nek onit masih sering liat dilapakmu

    oyiii, kok ngerti kowe?iyo Onit masih eksis mpe sekarang.

  83. anotherorion says:

    grasakgrusuk said: Setor HS ae yo..

    HS diterima, duit registrasine endi mbak?

  84. agamfat says:

    amaltia gundul kemana ya? aku ketemu dia tahun lalu kalau tidak salah di CityWalk Jakarta. Eh sejak itu menghilang. kalau ditelusuri, apa aku akan ditangkap polisi karena bertemu dia paling akhir?

  85. anotherorion says:

    nawhi said: oyiii, kok ngerti kowe?iyo Onit masih eksis mpe sekarang.

    wis tau kok bahas dul wkwkwkwktp aku ga kontakan karo ketiganya

  86. anotherorion said: nek boso ngapak paling kasar sepantare dapuranmu ki ya digilmu mbak, nek dapurmu/dapuranmu ki ra pati kasar malah biasa banget

    Podo ae karu kata asu…ndik kono yo dianggep biasa wae kok

  87. anotherorion says:

    agamfat said: amaltia gundul kemana ya? aku ketemu dia tahun lalu kalau tidak salah di CityWalk Jakarta. Eh sejak itu menghilang. kalau ditelusuri, apa aku akan ditangkap polisi karena bertemu dia paling akhir?

    ha ceesane mbak burit yo mas? biyen kerep nongol nang gone mas thrie tapi saiki wis ga tau ruh

  88. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Podo ae karu kata asu…ndik kono yo dianggep biasa wae kok

    wkwkwkwk asu nang kene yo wis biasa mbang tapi paling saiki dialuske dadi affu

  89. anotherorion said: wkwkwkwk asu nang kene yo wis biasa mbang tapi paling saiki dialuske dadi affu

    tak pikir afu iku versimu..:p

  90. enkoos says:

    bambangpriantono said: Hidup logat etanan!!!!Logat etanan yo ganok mateke..wekekekee

    bwhahahahahaha…matek kon yo. eh…iki dadi kelingan ceritane suwargi mbahku.ngene:bapakku kan soko Temanggung. Jowone alus mlipis. Nikah karo ibu sing soko Wetan. Trus pindah Sby dan beranak pinak di Sby. Aku gelek neng Jogja, Temanggung mergo dulur2 soko bapak akeh sing neng kono.Suatu hari pas lagi kumpul2 keluarga, mbahku kelangan barang. Mbuh barang opo aku wis lali. Wong aku isih SMP yen gak salah. Wong wong do bingung nggoleki.Ngono iku, cangkemku otomatis ngomong ngene: “wadyuhh modar gak iso moleh” sak ruangan podo kaget. mbahku ra duko, ming komen ngene: “mbahne dimodar modarno, piye ikiiiiii. dasar arek suroboyo, ngomonge kasar mbahne dimodar modarno.” qiqiqiqiqiqi……

  91. anotherorion says:

    bambangpriantono said: tak pikir afu iku versimu..:p

    ora affu ki yo asu sik dialuske he ngopo ga misuh segawon wae yo? cetha kromo alus kuwi wkwkwkwk

  92. anotherorion says:

    enkoos said: Ngono iku, cangkemku otomatis ngomong ngene: “wadyuhh modar gak iso moleh”sak ruangan podo kaget. mbahku ra duko, ming komen ngene: “mbahne dimodar modarno, piye ikiiiiii. dasar arek suroboyo, ngomonge kasar mbahne dimodar modarno.”qiqiqiqiqiqi……

    wakakakakak padahal modyarke insiden ya wkwkwkwk

  93. enkoos says:

    anotherorion said: eh mau nek prean ki apa mbak??

    dudu prean tapi praen. podo ae artine “mukamu” alias “dapurmu” alias “raimu”.tingkatanya aja yg beda. paling kasar yo raimu iku.

  94. puritama says:

    hihiyy, yang kangen, yang kangen… XDmiskol miskol atuh mas.. esemes esemes… tilpun tilpun orang2na… XD

  95. anotherorion says:

    enkoos said: dudu prean tapi praen. podo ae artine “mukamu” alias “dapurmu” alias “raimu”.tingkatanya aja yg beda. paling kasar yo raimu iku.

    ooo nang kene malah alus kuwi mbak nang kono kasar dewe to

  96. anotherorion says:

    puritama said: hihiyy, yang kangen, yang kangen… XDmiskol miskol atuh mas.. esemes esemes… tilpun tilpun orang2na… XD

    seret kemari ver πŸ˜€

  97. ipie says:

    kontak pertama mpku, dan sekaligus yg kenalin aku ama mp.. Pangky. Hmm.. Byk pelajaran berharga ku dpt dari dya. Skrg udh g tau kemana

  98. puritama says:

    anotherorion said: seret kemari ver πŸ˜€

    hngg… gada yg jadi kontakku e…

  99. anotherorion says:

    ipie said: kontak pertama mpku, dan sekaligus yg kenalin aku ama mp.. Pangky. Hmm.. Byk pelajaran berharga ku dpt dari dya. Skrg udh g tau kemana

    seret kesini lagi aja pie, paksa paksa

  100. bundel says:

    anotherorion said: ora affu ki yo asu sik dialuske he ngopo ga misuh segawon wae yo? cetha kromo alus kuwi wkwkwkwk

    Nimbrung ah : Segawon? Digawe krama lewih inggil, dadine mbok kaya kiye : Sega=sekul. Won=cekakan sekang pawon. Pawon=dapur.Dadi segawon=sekulpur, sekul ing dapur qeqeqeqe…………Cetha pora nak?

  101. anotherorion says:

    puritama said: hngg… gada yg jadi kontakku e…

    heloh lha emang dulu juga ndak kontakan ver?

  102. enkoos says:

    anotherorion said: padahal modyarke insiden ya wkwk

    bwhahahahahah…aku bingung njelasno, modiar ki maksude opo yo? semacam ekspresi panik. mungkin yen neng bhs Indonesia, kalau kita tiba2 lupa sesuatu yang sangat krusial, kan yg terucap :aduh gimana ini? duh mampus deh. kayak gitu kan?Mergo saiki wis rodo ngerti, diperalus “astagaaaaaa”sebisa mungkin dikurangi pisuh2an koyo ngono.

  103. enkoos said: bwhahahahahaha…matek kon yo. eh…iki dadi kelingan ceritane suwargi mbahku.ngene:bapakku kan soko Temanggung. Jowone alus mlipis. Nikah karo ibu sing soko Wetan. Trus pindah Sby dan beranak pinak di Sby. Aku gelek neng Jogja, Temanggung mergo dulur2 soko bapak akeh sing neng kono.Suatu hari pas lagi kumpul2 keluarga, mbahku kelangan barang. Mbuh barang opo aku wis lali. Wong aku isih SMP yen gak salah. Wong wong do bingung nggoleki.Ngono iku, cangkemku otomatis ngomong ngene: “wadyuhh modar gak iso moleh” sak ruangan podo kaget. mbahku ra duko, ming komen ngene: “mbahne dimodar modarno, piye ikiiiiii. dasar arek suroboyo, ngomonge kasar mbahne dimodar modarno.” qiqiqiqiqiqi……

    Dadi kelengan pas kos nang kertajaya..tonggoku lek nghajar anake sadis ambek ngomong : MATEKO KOEN, MATEKO KOEN

  104. anotherorion says:

    bundel said: Nimbrung ah : Segawon? Digawe krama lewih inggil, dadine mbok kaya kiye : Sega=sekul. Won=cekakan sekang pawon. Pawon=dapur.Dadi segawon=sekulpur, sekul ing dapur qeqeqeqe…………Cetha pora nak?

    nek kancaku cah medan diapusi bund nang dosenku kon golek segawon nang warung, jarene segawon ki sega rawon hahaha dosen geblek kok mesake koncoku wkwkwkwkwk

  105. nawhi says:

    anotherorion said: wis tau kok bahas dul wkwkwkwk

    ow tak kiro kowe biyen kenal.

  106. enkoos says:

    anotherorion said: ooo nang kene malah alus kuwi mbak nang kono kasar dewe to

    piye kang bambang? coba dijawab pertanyaan ini.

  107. enkoos said: bwhahahahahah…aku bingung njelasno, modiar ki maksude opo yo? semacam ekspresi panik. mungkin yen neng bhs Indonesia, kalau kita tiba2 lupa sesuatu yang sangat krusial, kan yg terucap :aduh gimana ini? duh mampus deh. kayak gitu kan?Mergo saiki wis rodo ngerti, diperalus “astagaaaaaa”sebisa mungkin dikurangi pisuh2an koyo ngono.

    Yo jelas kudu bangga karo dialek masing2 toh

  108. anotherorion says:

    enkoos said: bwhahahahahah…aku bingung njelasno, modiar ki maksude opo yo? semacam ekspresi panik. mungkin yen neng bhs Indonesia, kalau kita tiba2 lupa sesuatu yang sangat krusial, kan yg terucap :aduh gimana ini? duh mampus deh.kayak gitu kan?Mergo saiki wis rodo ngerti, diperalus “astagaaaaaa”sebisa mungkin dikurangi pisuh2an koyo ngono.

    sak ngertiku modiar ki yo mati mbak, nek modyar ngono kuwi yo matek aku, matek kowe ngono

  109. puritama says:

    anotherorion said: heloh lha emang dulu juga ndak kontakan ver?

    engga…dulu pan cuma donlod2 lagu ajah *prioritas utama*ehh… ternyata banyak yg idup di sini… *digebukin kontak

  110. enkoos said: piye kang bambang? coba dijawab pertanyaan ini.

    Nek jareku sense per daerah iko gak podo Mbak…lek jare misale wong banyumas ngarani kasar, kene ngarani alus, yo suwalike ngono..podo ae lek nang Banyuwangi…SING iku artine malah GAK ndik konoSing ono = Ganok = Ra ono

  111. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Dadi kelengan pas kos nang kertajaya..tonggoku lek nghajar anake sadis ambek ngomong : MATEKO KOEN, MATEKO KOEN

    wah penak lhe gawe angel nguruse ya mbang

  112. bundel says:

    anotherorion said: nek kancaku cah medan diapusi bund nang dosenku kon golek segawon nang warung, jarene segawon ki sega rawon hahaha dosen geblek kok mesake koncoku wkwkwkwkwk

    Ipeku maning, wong mBogor kene asli, garep tuku bakso nang bakul pikulan kae. Sing dodol toli wong Wonogiri. Dudueh kan mandan anyep. Ipeku njaluk diwuruki kepriwe goli ngomong njaluk uyah, tek apusi, “mas, njaluk uyuhe……” temenan lhu ngomong kaya kuwe ngasi sing dodol ndomblong toli kepingkel-pingkel.Jyan nyonge pancen ngiseng ya?

  113. anotherorion says:

    nawhi said: ow tak kiro kowe biyen kenal.

    ora ketoke bar aku mbahas ria kae njuk kowe post tentang 4 orang kuwi si rully karo onit do misah misuh goro2 opo ngono

  114. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Yo jelas kudu bangga karo dialek masing2 toh

    tetep slogane ora ngapak dupak wakakakakakk

  115. anotherorion says:

    puritama said: engga…dulu pan cuma donlod2 lagu ajah *prioritas utama*ehh… ternyata banyak yg idup di sini… *digebukin kontak

    bantu gebukin vera, eh di sunda juga nedha itu halus kan ver, nek dhahar itu kasar kebalikan sama jawa

  116. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Nek jareku sense per daerah iko gak podo Mbak…lek jare misale wong banyumas ngarani kasar, kene ngarani alus, yo suwalike ngono..podo ae lek nang Banyuwangi…SING iku artine malah GAK ndik konoSing ono = Ganok = Ra ono

    unike boso jowo, deso mowo coro

  117. anotherorion said: unike boso jowo, deso mowo coro

    Mben boso nduwe keunikan dewe2..sampe dialek2e barang

  118. anotherorion says:

    bundel said: Ipeku maning, wong mBogor kene asli, garep tuku bakso nang bakul pikulan kae. Sing dodol toli wong Wonogiri. Dudueh kan mandan anyep. Ipeku njaluk diwuruki kepriwe goli ngomong njaluk uyah, tek apusi, “mas, njaluk uyuhe……” temenan lhu ngomong kaya kuwe ngasi sing dodol ndomblong toli kepingkel-pingkel.Jyan nyonge pancen ngiseng ya?

    wakakak kaya dulurku bund, wong jogja nang cilacap dikon tuku kacang tanah nang kono kan jenenge kacang brul, krungune kacang srunthul wakakakak diguyu bakule

  119. puritama says:

    anotherorion said: bantu gebukin vera, eh di sunda juga nedha itu halus kan ver, nek dhahar itu kasar kebalikan sama jawa

    dahar itu kasar mas, tapi kalo buat ke temen… ya bolehlaah…nek neda itu kasaarrrr buwanget, buat hewan ituh…

  120. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Mben boso nduwe keunikan dewe2..sampe dialek2e barang

    hooh bedone malangan ro suroboyo opo mbang, selain walikane lho ya?

  121. anotherorion says:

    puritama said: dahar itu kasar mas, tapi kalo buat ke temen… ya bolehlaah…nek neda itu kasaarrrr buwanget, buat hewan ituh…

    hah mosok? kok temen2ku sunda bilang nedha itu yang halus?? ha bunda piye ki bener ga??

  122. nanabiroe says:

    Nana kontak baru,pastinja tak dirindukan, hehehe

  123. puritama says:

    anotherorion said: hah mosok? kok temen2ku sunda bilang nedha itu yang halus?? ha bunda piye ki bener ga??

    bukannya neda di jawa itu juga buat hewan ya? *dikasih tau temenhalusnya itu ‘tuang’ sama ’emam’

  124. anotherorion said: hooh bedone malangan ro suroboyo opo mbang, selain walikane lho ya?

    nek walikan iku boso gaule..lek dialeke seje maneh.ono gak kata2 iki nang suroboyo : ojir, idrek, oker, genok? kacik tipis malang ambek suroboyo iko

  125. nengfie says:

    kalo vera c always…di manapun kapan pun..heheh, temen SMA mas…

  126. puritama says:

    nengfie said: kalo vera c always…di manapun kapan pun..heheh, temen SMA mas…

    iya… walau ai kadang susah bangettt dihubungin…*kudu digrebek heula XD

  127. anotherorion says:

    nanabiroe said: Nana kontak baru,pastinja tak dirindukan, hehehe

    aha nana berapa hari kemaren juga ga posting2 dah ditunggu kok ma aku πŸ˜€

  128. anotherorion says:

    puritama said: bukannya neda di jawa itu juga buat hewan ya? *dikasih tau temenhalusnya itu ‘tuang’ sama ’emam’

    ga nek nedha itu dah alus verdari yang kasarnyekek – mbadog – madang – maem – nedha – dahar

  129. faeryfar says:

    Kalo Ery yang gantung blog, kamu kangen ga Pri :))

  130. nengfie says:

    puritama said: iya… walau ai kadang susah bangettt dihubungin…*kudu digrebek heula XD

    wey…aja buka kartu lah..hihihi, vera kan jago bikin semangan…*ngegombal*

  131. anotherorion says:

    bambangpriantono said: nek walikan iku boso gaule..lek dialeke seje maneh.ono gak kata2 iki nang suroboyo : ojir, idrek, oker, genok? kacik tipis malang ambek suroboyo iko

    koyo jogja ro solo yo? nek solo ketoke ngomong gek biyen dadine gek mben

  132. anotherorion says:

    nengfie said: kalo vera c always…di manapun kapan pun..heheh, temen SMA mas…

    ai kuliahe dimana to?

  133. enkoos says:

    bambangpriantono said: Nek jareku sense per daerah iko gak podo Mbak…lek jare misale wong banyumas ngarani kasar, kene ngarani alus, yo suwalike ngono..podo ae lek nang Banyuwangi…SING iku artine malah GAK ndik konoSing ono = Ganok = Ra ono

    koyok boso Bali yo. sing ada (diwoco sing ade)

  134. anotherorion says:

    puritama said: *kudu digrebek heula XD

    mendukung penggrebekan πŸ˜€

  135. anotherorion said: koyo jogja ro solo yo? nek solo ketoke ngomong gek biyen dadine gek mben

    ndik jero Suroboyo dhewe sik ono bedone kok antara Suroboyo tengah, pesisir kenjeran karo suroboyo kulon…nek suroboyo lor..medhure se bennya’

  136. puritama says:

    anotherorion said: ga nek nedha itu dah alus verdari yang kasarnyekek – mbadog – madang – maem – nedha – dahar

    ngunthal ga masuk kategori ya?neda ki jarang dipake mas, beneran buat hewan… jadinya ya jarang denger juga. Yg alus tuh ya ‘tuang’ buat nawarin makan ke wong lebih tua misale…

  137. enkoos said: koyok boso Bali yo. sing ada (diwoco sing ade)

    Iyo, wong bedhes ae diarani bojog ndik Banyuwangi..koyok Bali

  138. enkoos says:

    anotherorion said: ga nek nedha itu dah alus verdari yang kasarnyekek – mbadog – madang – maem – nedha – dahar

    nothol – nguntal – ngeleg.duhhh…nek kasar2 ngene kok cepet nyamber yo. kwkwkwkwkwk…

  139. anotherorion says:

    faeryfar said: Kalo Ery yang gantung blog, kamu kangen ga Pri :))

    ia dong er, untung kemaren ery bilang klo dah pindah rumah n_n

  140. enkoos said: nothol – nguntal – ngeleg.duhhh…nek kasar2 ngene kok cepet nyamber yo. kwkwkwkwkwk…

    Nyuwun sewu, menapa panjenengan sampun mbadhog?Priyantunipun sakmenika panci njancuki… wakakakakakaka

  141. enkoos says:

    bambangpriantono said: Yo jelas kudu bangga karo dialek masing2 toh

    iyo seh. nek bongsone j***, wis kapok aku. xixixixixi…

  142. puritama says:

    nengfie said: wey…aja buka kartu lah..hihihi, vera kan jago bikin semangan…*ngegombal*

    ahahaha….ai, cek PM yah ^_^

  143. faeryfar says:

    anotherorion said: ia dong er, untung kemaren ery bilang klo dah pindah rumah n_n

    Kalo kedua rumah dijual….gimana Pri , setuju nggak ? πŸ˜€ πŸ˜€

  144. enkoos said: iyo seh. nek bongsone j***, wis kapok aku. xixixixixi…

    Wekekekekekeke..sing penting ngerti kapan pase ae mbak

  145. anotherorion says:

    enkoos said: koyok boso Bali yo.sing ada (diwoco sing ade)

    eh jangan2 logate mbah harto biyen okeh nganggo e ki goro2 logat bali??saya maafken kesalahen ande semue

  146. puritama says:

    bambangpriantono said: Nyuwun sewu, menapa panjenengan sampun mbadhog?Priyantunipun sakmenika panci njancuki… wakakakakakaka

    XD

  147. enkoos says:

    bambangpriantono said: Dadi kelengan pas kos nang kertajaya..tonggoku lek nghajar anake sadis ambek ngomong : MATEKO KOEN, MATEKO KOEN

    ya ampun, mosok anake diajar ambek ngomong ngono kang? sadis men

  148. anotherorion says:

    bambangpriantono said: ndik jero Suroboyo dhewe sik ono bedone kok antara Suroboyo tengah, pesisir kenjeran karo suroboyo kulon…nek suroboyo lor..medhure se bennya’

    podo jogja ngisor karo gunung kidul bedo sithik cengkoke

  149. anotherorion says:

    puritama said: ngunthal ga masuk kategori ya?neda ki jarang dipake mas, beneran buat hewan… jadinya ya jarang denger juga. Yg alus tuh ya ‘tuang’ buat nawarin makan ke wong lebih tua misale…

    ngunthal itu abis mbadog sebelum madang

  150. bundel says:

    anotherorion said: wakakak kaya dulurku bund, wong jogja nang cilacap dikon tuku kacang tanah nang kono kan jenenge kacang brul, krungune kacang srunthul wakakakak diguyu bakule

    Enngane nang Yojo jenenge apa sih? Mbok bener kuwe carane wong Yojo kacang srunthul. Eh, apa maning angger krungu jeneng munthul ya? Karo budin, mesti diguyune. Durung maning mengkreng, deweke masa weruha?!

  151. katerinas says:

    Larass sedang sangat sibuk Yo.skrg aja dia lg di PalembangKalo Elok aktif di FB. Larass juga masih sering kliatan di FB

  152. anotherorion says:

    enkoos said: nothol – nguntal – ngeleg.duhhh…nek kasar2 ngene kok cepet nyamber yo. kwkwkwkwkwk…

    kulinane mbak wkwkwkwknek nothol ki bukane mung pitik?

  153. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Nyuwun sewu, menapa panjenengan sampun mbadhog?Priyantunipun sakmenika panci njancuki… wakakakakakaka

    nek kancaku pekok mbangnuwun sewu cocotipun medalaken toyanek gapurun sego mambu mboten?

  154. anotherorion said: podo jogja ngisor karo gunung kidul bedo sithik cengkoke

    Nek Suroboyo pesisir kenjeran iku krungune koyo wong Lamongan logate..nek Suroboyo kulon memper2 Gresikan..nek sing tak arani tulen yo sing nang tengah2 kota ngono.

  155. anotherorion says:

    puritama said: ai, cek PM yah ^_^

    aih ada rahasia dibalik rahasia ternyatah

  156. anotherorion says:

    faeryfar said: Kalo kedua rumah dijual….gimana Pri , setuju nggak ? πŸ˜€ πŸ˜€

    ery pasti bakal kangen ma aku*dilempar bakiak

  157. faeryfar says:

    anotherorion said: ery pasti bakal kangen ma aku

    Hmmm….gitu ya.. :)Jadi mikir2 mau “bunuh” id :))

  158. Endasku ngelu moco komen2e…kedawan wis an..*balik nang lapak

  159. anotherorion says:

    bundel said: Enngane nang Yojo jenenge apa sih? Mbok bener kuwe carane wong Yojo kacang srunthul.Eh, apa maning angger krungu jeneng munthul ya? Karo budin, mesti diguyune. Durung maning mengkreng, deweke masa weruha?!

    eh nang kene malah mbuh loh bun tapi nek lenga tanah nang jogja jenenge lenga mambu hehehehooh langka sing ngerti budin nang jogja wong loteke wong banyumas ro wong jogja ki bedo kok bund

  160. anotherorion says:

    katerinas said: Larass sedang sangat sibuk Yo.skrg aja dia lg di PalembangKalo Elok aktif di FB. Larass juga masih sering kliatan di FB

    dah jarang smsan mbak paling ya cuma kontakan lewat FB ma laras n elok πŸ˜€

  161. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Nek Suroboyo pesisir kenjeran iku krungune koyo wong Lamongan logate..nek Suroboyo kulon memper2 Gresikan..nek sing tak arani tulen yo sing nang tengah2 kota ngono.

    bosone bonek yah wkwkwkwk

  162. rembulanku says:

    sing dimaksud larass ndak mbak laras melati sing ning HK?yen heeh dianya sibuk [beberapa waktu lalu telp aku terputus hp mati] tapi kalo bukan dia ya ga tahu dehsoleno : balik ke papua kali atau lagi latian bola? tu orang demen banget main bola

  163. anotherorion says:

    faeryfar said: Hmmm….gitu ya.. :)Jadi mikir2 mau “bunuh” id :))

    hadeh jangan dong er T_Tkehilangan satu teman lebih buruk daripada nambah seribu musuh ah

  164. anotherorion says:

    bambangpriantono said: Endasku ngelu moco komen2e…kedawan wis an..*balik nang lapak

    wkwkwkwk bubar jalan

  165. anotherorion says:

    rembulanku said: sing dimaksud larass ndak mbak laras melati sing ning HK?yen heeh dianya sibuk [beberapa waktu lalu telp aku terputus hp mati] tapi kalo bukan dia ya ga tahu dehsoleno : balik ke papua kali atau lagi latian bola? tu orang demen banget main bola

    udu mbak bulan nek laras melati sama meythreelaras aku ga kontakan klo laras temenku id nya larasseh dah kabur dari jogja ga bilang2 toh si sole hoooo pantes jarang update mp

  166. enkoos says:

    bambangpriantono said: nek walikan iku boso gaule..lek dialeke seje maneh.ono gak kata2 iki nang suroboyo : ojir, idrek, oker, genok? kacik tipis malang ambek suroboyo iko

    nyang suroboyo gak ono kuwi. malang ono iki gak: sik talah, kaspo, dengkulmu amoh, bathukmu sempal, gak taek2an, mmm..opo maneh yo? leren mikir sik.

  167. enkoos says:

    bambangpriantono said: Nyuwun sewu, menapa panjenengan sampun mbadhog?Priyantunipun sakmenika panci njancuki… wakakakakakaka

    huahahahahaha…koen ngkok tak sambok yo. wis gerang daplok ngomonge pating pecothot. kwkwkwkwkwk….

  168. renypayus says:

    ya ampuuun komennya udah banyak ajaaah… ra kesel poe mbalesi? nek aku wes kliyengan kie @_@

  169. fiachandra says:

    Aku kehilangan Ais dan Adin , Pri…. :((

  170. enkoos says:

    anotherorion said: kulinane mbak wkwkwkwknek nothol ki bukane mung pitik?

    pitik karo manuk. tapi gae menungso iyo yen pengen didublak dedek ambek makmu. kwkwkwkwkwkw…

  171. enkoos says:

    anotherorion said: nek kancaku pekok mbangnuwun sewu cocotipun medalaken toyanek gapurun sego mambu mboten?

    hahahahahaahhaaa…guendeng.. aku ngakak temen ikiiiiisemprul tenan

  172. anotherorion says:

    enkoos said: huahahahahaha…koen ngkok tak sambok yo. wis gerang daplok ngomonge pating pecothot. kwkwkwkwkwk….

    bandem ro iki wae mbak*ngekei godong simbukan*

  173. anotherorion says:

    renypayus said: ya ampuuun komennya udah banyak ajaaah… ra kesel poe mbalesi? nek aku wes kliyengan kie @_@

    balesi reply2ku nang gonmu kae ren utang 160 posting kowe

  174. enkoos says:

    bambangpriantono said: Endasku ngelu moco komen2e…kedawan wis an..*balik nang lapak

    ngelu yo nguntal obat. ngono ae mosok leren dikandani. wis gerang daplok mosok leren didublak. kwkwkwkwkwkwkw…hadohhhhhh ampunnnnn

  175. anotherorion says:

    fiachandra said: Aku kehilangan Ais dan Adin , Pri…. :((

    ia fia ais dah lama ga ol adin juga ikutan kenapa yah?? mutia juga kayake mulai off nih fia

  176. anotherorion says:

    enkoos said: pitik karo manuk.tapi gae menungso iyo yen pengen didublak dedek ambek makmu. kwkwkwkwkwkw…

    berarti padake pitik ya? wkwkwkwk

  177. enkoos says:

    barji barbehbubar siji bubar kabeh.aku turuuuuuuuuuuuuuuuu

  178. anotherorion says:

    enkoos said: hahahahahaahhaaa…guendeng.. aku ngakak temen ikiiiiisemprul tenan

    nek ra sadar rak nggah nggeh nggah nggeh ga kepanggeh mbak wkwkwk

  179. fiachandra says:

    anotherorion said: ia fia ais dah lama ga ol adin juga ikutan kenapa yah?? mutia juga kayake mulai off nih fia

    Uni Mutya sedang sakit Pri, udah 3 hari di opname :((

  180. anotherorion says:

    enkoos said: ngelu yo nguntal obat. ngono ae mosok leren dikandani. wis gerang daplok mosok leren didublak. kwkwkwkwkwkwkw…hadohhhhhh ampunnnnn

    nek ngrecoki ihwan dekne lagi semangat neh mbak wkwkwkwk

  181. anotherorion says:

    enkoos said: barji barbehbubar siji bubar kabeh.aku turuuuuuuuuuuuuuuuu

    ngimpiin aku ya mbak wkwkwkkwk

  182. anotherorion says:

    fiachandra said: Uni Mutya sedang sakit Pri, udah 3 hari di opname :((

    eh kok sakit apa fia?

  183. fiachandra says:

    anotherorion said: eh kok sakit apa fia?

    Kurang tau juga tuh Pri…Ntar deh ditanyain ke Abang nya :(Semoga cepat sembuh …

  184. anotherorion says:

    fiachandra said: Kurang tau juga tuh Pri…Ntar deh ditanyain ke Abang nya :(Semoga cepat sembuh …

    amin2 salam aja buat mutia yah fia moga lekas sembuh

  185. ikhwatiislam says:

    anotherorion said: SolenoLavenderLarassElokLik Ihin

    sepertinya daku gak kenal mrekaah tp aku gak bisa menolak kl ternyata mreka kenal saya *plakk!!

  186. anotherorion says:

    ikhwatiislam said: sepertinya daku gak kenal mrekaah tp aku gak bisa menolak kl ternyata mreka kenal saya *plakk!!

    hadezig hayoh mbak sully MPers lama to? dulu IDnya opo?

  187. renypayus says:

    Kalau Elok ada tuh di FB

  188. ikhwatiislam says:

    anotherorion said: hadezig hayoh mbak sully MPers lama to? dulu IDnya opo?

    ah saya mah msh anak bawang :-p *jgn percaya

  189. anotherorion says:

    renypayus said: Kalau Elok ada tuh di FB

    hooh do asik nang FB nek tak seret paling banter bikin posting njuk tinggal neh

  190. anotherorion says:

    ikhwatiislam said: ah saya mah msh anak bawang :-p *jgn percaya

    iya deh aku percaya*kelewat lugu

  191. bimosaurus says:

    ah terlalu banyak yang sudah ilang seko MP ku 😦 termasuk orang orang 80an

  192. kuwi sing podo desersi ya yo?

  193. ikhwatiislam says:

    anotherorion said: iya deh aku percaya*kelewat lugu

    hei!! jangan percaya sama saya, nanti akidahnya rusak loh!!*Percayalah hanya pada Alloh SWT, japan pada saya!

  194. anotherorion says:

    bimosaurus said: ah terlalu banyak yang sudah ilang seko MP ku 😦 termasuk orang orang 80an

    wong wong 80an?? maksude penggemar lagu2 80an kang?

  195. anotherorion says:

    kolakpisang4500 said: kuwi sing podo desersi ya yo?

    sing wis jarang balik ngeneh mas, digeret pada bebeh2an koh

  196. anotherorion says:

    ikhwatiislam said: hei!! jangan percaya sama saya, nanti akidahnya rusak loh!!*Percayalah hanya pada Alloh SWT, japan pada saya!

    ow makanya jujur itu indah to? hayo sok atuh dulu IDnya apa??*siapin catetan πŸ˜€

  197. daicymahia says:

    Hoho, contact jg bisa ngangenin ya? :p

  198. anotherorion says:

    daicymahia said: Hoho, contact jg bisa ngangenin ya? :p

    ohoho so pasti mbak desy πŸ˜€

  199. ikhwatiislam says:

    anotherorion said: ow makanya jujur itu indah to? hayo sok atuh dulu IDnya apa??*siapin catetan πŸ˜€

    http://faradissuly.multiply.comhttp://laradarakinanti.multiply.com

  200. anotherorion says:

    ha pantes yang faradis tadi ga kebuka πŸ˜€

  201. anotherorion says:

    yang faradis ga kasian tuh didelet blognya dah banyak kok pake dihapus to mbak?

  202. rengganiez says:

    Adaaa, byk yg menghilang hiks

  203. ikhwatiislam says:

    anotherorion said: yang faradis ga kasian tuh didelet blognya dah banyak kok pake dihapus to mbak?

    gak sayang, wong isinya gak penting kabeh :))pdahal yg skrg jg lebih2 kali :))

  204. anotherorion says:

    rengganiez said: Adaaa, byk yg menghilang hiks

    iyo mbak :Dnek kontake mbak niez sopo ae mbak sik ngangeni?

  205. anotherorion says:

    ikhwatiislam said: gak sayang, wong isinya gak penting kabeh :))pdahal yg skrg jg lebih2 kali :))

    wkwkwkwk dah deh bertahan di lapak terakhir ae πŸ˜€

  206. rengganiez says:

    Akeh mas prie, wis dho ra ruh nengendi saiki….

  207. anotherorion says:

    rengganiez said: Akeh mas prie, wis dho ra ruh nengendi saiki….

    digedor2 lawange ae mbak niez πŸ˜€

  208. galantv6 says:

    duileeee…udah 200-an ajeehh… kang! plis deh :-)))teman datang dan pergi sesuka hati..hanya yang merasa dekat saja yang tersisa…walopun hanya via sms.. mungkin sampeyan juga akan demikian suatu saat nanti..tapi jangan lupakan akuuuuuuuuuhhh :((

  209. fendikristin says:

    anotherorion said: sekarang banyak kontak yang ganteng to mbak???*dilempar bakiak

    iyaaaaa hihihihi*nga dilempar bakiak..sayang..mendingan lempar sendal aja*

  210. ibuseno says:

    contactnya banyak bener Mas.. hihi

  211. kecibung says:

    Kalau aku senangnya dengan contact, dimana kalau aku posting cepat respond gitu Om.

  212. rengganiez says:

    anotherorion said: digedor2 lawange ae mbak niez πŸ˜€

    wis tak dubrak….wis kosong blong, suwung

  213. dayantolis says:

    Larass sibuk bisnis katanya …kalo lavender keknya aktif di fb tuh

  214. puritama says:

    Bukan rahasiah mas, pesbukku ganti anyar, yg lama mati..

  215. rhedina says:

    Buka kamus Jawa πŸ˜€

  216. sahabatry says:

    Pasti deh namaku dibawa-bawa……..*lirikan maut*Bang Sole, Mbak Liya, Mbak Elok, pada kmana ya smua ?? merindukan sangat saat-saat itu ya ^___^

  217. nieuwverhaal says:

    aq gak dikangeni ? * balang priyo nganggo skuter *aq mau bikin ID baru ah , yg gak kelacak org :p

  218. grasakgrusuk says:

    Nek aku ra ngempi, kangen aku ra yo? :p

  219. gadisamnesia says:

    hmmm.. gantung mp akh.. haha

  220. anotherorion says:

    galantv6 said: duileeee…udah 200-an ajeehh… kang! plis deh :-)))teman datang dan pergi sesuka hati..hanya yang merasa dekat saja yang tersisa…walopun hanya via sms..mungkin sampeyan juga akan demikian suatu saat nanti..tapi jangan lupakan akuuuuuuuuuhhh :((

    emang sih yu langka jaminan dewek bakal stay terus nang MP minimal tetep isa kontakan lah walaupun mungkin ngesuk gari mung karo wong pira hihihi

  221. anotherorion says:

    fendikristin said: iyaaaaa hihihihi*nga dilempar bakiak..sayang..mendingan lempar sendal aja*

    minta swallow sepasang ya mbak, abis pabriknya kebakar ga denger lagi kabar beritanya

  222. anotherorion says:

    ibuseno said: contactnya banyak bener Mas.. hihi

    sebagian besar dah mati suri bu, tp tetep dipertahanin siapa tahu klo mereka balik masih bisa kangen2an πŸ˜€

  223. anotherorion says:

    kecibung said: Kalau aku senangnya dengan contact, dimana kalau aku posting cepat respond gitu Om.

    iya putri disini responnya langsung keliatan real time ga kayak di blog lain πŸ˜€

  224. anotherorion says:

    rengganiez said: wis tak dubrak….wis kosong blong, suwung

    do pindah lapak to mbak?

  225. anotherorion says:

    dayantolis said: Larass sibuk bisnis katanya …kalo lavender keknya aktif di fb tuh

    iya kang dua2nya banyakan update di Fb sekarang πŸ˜€

  226. anotherorion says:

    puritama said: Bukan rahasiah mas, pesbukku ganti anyar, yg lama mati..

    yang simple dream kui to sik saiki?

  227. anotherorion says:

    rhedina said: Buka kamus Jawa πŸ˜€

    colek suami yah teh xixixixi πŸ˜€

  228. anotherorion says:

    sahabatry said: Pasti deh namaku dibawa-bawa……..*lirikan maut*Bang Sole, Mbak Liya, Mbak Elok, pada kmana ya smua ?? merindukan sangat saat-saat itu ya ^___^

    wkwkwkwk kamu satu2nya yang berhasil kuseret balik Ya.. liya diseret segelem2 ngambek dia nek posting MPne error terus wkwkwkwkwkwkkapan kita gojek kere lagi yah ya?

  229. anotherorion says:

    nieuwverhaal said: aq gak dikangeni ? * balang priyo nganggo skuter *aq mau bikin ID baru ah , yg gak kelacak org :p

    tante kuwi sik nduwur kontak sih wis arang update lebih seko setahun e, tante kan masih sering sliwar sliweraha meh gawe ID anyar? ha pengen main kucing2an ya tante πŸ˜€

  230. anotherorion says:

    grasakgrusuk said: Nek aku ra ngempi, kangen aku ra yo? :p

    nek ora suwi ora tekno, nek kesuwen biyanget yo kangen, tp nek kangene kadaluarsa piye jal?

  231. anotherorion says:

    gadisamnesia said: hmmm.. gantung mp akh..haha

    gantung dompet aja fa, kirim ke jogja

  232. nieuwverhaal says:

    anotherorion said: tante kuwi sik nduwur kontak sih wis arang update lebih seko setahun e, tante kan masih sering sliwar sliweraha meh gawe ID anyar? ha pengen main kucing2an ya tante πŸ˜€

    cm main bekel koq :p

  233. anotherorion says:

    nieuwverhaal said: cm main bekel koq :p

    bal bekel kae ya?? hehehe jaman cilik sih okeh sik main saiki blass

  234. gerings says:

    Wahhh… Nyong esih keduman ora Yo?, Ndi wedange lah..

  235. anotherorion says:

    gerings said: Wahhh… Nyong esih keduman ora Yo?, Ndi wedange lah..

    ge ngeneh ana wedang jahe karo udud kiye enak kiye udan2 medang hehehe

  236. enkoos says:

    anotherorion said: ngimpiin aku ya mbak wkwkwkkwk

    ngimpi awakmu kloloden sego mambu. kwkwkwkwkw…

  237. an99a says:

    Gak pernah ngeremov sih mas..heheu.. Tp ada satu yg gw penasaran bgt keberadaannya, berhubungan sama main interest gw skrg. Nama pagenya gazerock alice, tp pas gw cari di kontak udh gak ada lagi.. XDD sepertinya gw udh diremove.. T.T

  238. mutiasalma says:

    HAllo bang orionn.. makasih nyempetin mampirr ke mp mutia yg masih bau cat rumahnyaa… haha kaget bacanya ternyata abang udh mndirikan rumah ini bertahun tahunn~ siphh dah! keep postingg yak! πŸ˜€ salam kenal semuaaa! πŸ™‚

  239. anotherorion says:

    enkoos said: ngimpi awakmu kloloden sego mambu. kwkwkwkwkw…

    yaiks mbak evie ki*lempar sego mambu nyang amrik

  240. anotherorion says:

    an99a said: Gak pernah ngeremov sih mas..heheu.. Tp ada satu yg gw penasaran bgt keberadaannya, berhubungan sama main interest gw skrg. Nama pagenya gazerock alice, tp pas gw cari di kontak udh gak ada lagi.. XDD sepertinya gw udh diremove.. T.T

    weh ngga tau nek itu nggong hadezig nama harus panggil kamu anggong ya? enakan panggil nama asli juga n_n”

  241. anotherorion says:

    mutiasalma said: HAllo bang orionn.. makasih nyempetin mampirr ke mp mutia yg masih bau cat rumahnyaa… haha kaget bacanya ternyata abang udh mndirikan rumah ini bertahun tahunn~ siphh dah! keep postingg yak! πŸ˜€ salam kenal semuaaa! πŸ™‚

    yip yip mutia welcome home ya n_ntemen2 disini baik kok suer deh*menanti dikasih royalti sama MPers*

  242. wprazh says:

    Ada bbrp kontak terutama suka aplot lagu ada bungryan, daus melak trus malah ada yg cancel akun mp (ini slh st yg ngenalin mp ke aku)

  243. anotherorion says:

    wprazh said: Ada bbrp kontak terutama suka aplot lagu ada bungryan, daus melak trus malah ada yg cancel akun mp (ini slh st yg ngenalin mp ke aku)

    hooh mas saiki wis jarang do uplod lagu biyen powere MP disitu e

  244. nanazh says:

    wah, berkunjung ke tulisan mas priyo ternyata ada tulisan yang senada dengan saya nih… kalau mas bilang ada kompleks multiplek, kalau saya bilangnya ada multiply effect he, monggo berkunjung kalo sempat di http://nanazh.multiply.com/journal/item/154/multiply_effect

  245. anotherorion says:

    nanazh said: wah, berkunjung ke tulisan mas priyo ternyata ada tulisan yang senada dengan saya nih… kalau mas bilang ada kompleks multiplek, kalau saya bilangnya ada multiply effect he, monggo berkunjung kalo sempat di http://nanazh.multiply.com/journal/item/154/multiply_effect

    meluncur TKP mas anas πŸ˜€

  246. anotherorion said: Elok

    bukannya mbak elok masih ngempi yah?? prasaan baru 2 hari kemaren mbak e mbales komen ku d post ny?? hehe πŸ˜€

  247. anotherorion says:

    mahasiswidudul said: bukannya mbak elok masih ngempi yah?? prasaan baru 2 hari kemaren mbak e mbales komen ku d post ny?? hehe πŸ˜€

    hwoooo ga sowan dimari diaaaaa tar deh ku komplen di FB

  248. gopiet says:

    anotherorion said: siapa aja la πŸ˜€

    mau tauuuuuuuuuuuuuuuu ajah… πŸ˜›

  249. anotherorion says:

    hahahaha dasar

  250. redtea4u says:

    buat bisa akses MP butuh bandwidth yg lumayan gede, terlalu mahal klo di akses lewat hape. Menurutku MP ini bakalan tetep menarik bagi orang yang hobi di permainan kata alias spesialis blog. User interface MP bikin orang punya persepsi klo update blog mesti bener2 niat nulis, nulis sesuatu yang bermanfaat at least buat diri sendiri syukur-syukur bisa berguna buat orang lain. Aku lumayan sebel klo ada orang yg nulis2 quick note gak penting. Jadi terkesan kaya’ update status FB. “lagi makan lah…”, “lagi pusing lah…”Aneh… butuh perhatian kali ya? hehehe

  251. anotherorion says:

    redtea4u said: buat bisa akses MP butuh bandwidth yg lumayan gede, terlalu mahal klo di akses lewat hape. Menurutku MP ini bakalan tetep menarik bagi orang yang hobi di permainan kata alias spesialis blog. User interface MP bikin orang punya persepsi klo update blog mesti bener2 niat nulis, nulis sesuatu yang bermanfaat at least buat diri sendiri syukur-syukur bisa berguna buat orang lain. Aku lumayan sebel klo ada orang yg nulis2 quick note gak penting. Jadi terkesan kaya’ update status FB. “lagi makan lah…”, “lagi pusing lah…”Aneh… butuh perhatian kali ya? hehehe

    klo pake hape aksesnya ke versi mobile aja mbak http://multiply.com/m ia emang enaknya MP selain ngeblog juga bisa berkenalan tapi dari admin MPnya sendiri malah lebih mensupport keberadaan online seller sih sementara blogger2nya ga terlalu diperhatikan apalagi QN-er hehe

  252. gambarpacul says:

    rata2 gara2 pindah madzab pesbukiyah…

  253. anotherorion says:

    pada nggolet sing bening2 ya kang πŸ˜€

  254. an99a says:

    anotherorion said: weh ngga tau nek itu nggong hadezig nama harus panggil kamu anggong ya? enakan panggil nama asli juga n_n”

    ah gw mah seterah aja mas,, nyaut aja kok..hohoho

  255. anotherorion says:

    an99a said: ah gw mah seterah aja mas,, nyaut aja kok..hohoho

    oke oke oke πŸ˜€

  256. gambarpacul says:

    anotherorion said: pada nggolet sing bening2 ya kang πŸ˜€

    karo kempling ndean..

  257. ituw… mbak elok barusan mbales komenku lagi.. keciaaaannn om piyo :))

  258. sahabatry says:

    anotherorion said: wkwkwkwk kamu satu2nya yang berhasil kuseret balik Ya.. liya diseret segelem2 ngambek dia nek posting MPne error terus wkwkwkwkwkwkkapan kita gojek kere lagi yah ya?

    He eh, aq nih salah satu yg mbeling…mau ajah temenan ma Yopriyo…hahahahah*bcanda lhoo*Mbak Liya rajinnya di rumah sebelah atau gara2 gak ada si abang ya..heheheheh

  259. anotherorion says:

    gambarpacul said: karo kempling ndean..

    wkwkwkwk jyan

  260. anotherorion says:

    mahasiswidudul said: ituw… mbak elok barusan mbales komenku lagi.. keciaaaannn om piyo :))

    huaaaah elok pilih kasih nih n_n”

  261. anotherorion says:

    sahabatry said: He eh, aq nih salah satu yg mbeling…mau ajah temenan ma Yopriyo…hahahahah*bcanda lhoo*Mbak Liya rajinnya di rumah sebelah atau gara2 gak ada si abang ya..heheheheh

    si abang sopo ya abang sole? tau deh ya lagi seneng di Fb ae tuh anak, iya lu kan dulu kena pelet gw ya πŸ˜›

  262. sahabatry says:

    anotherorion said: si abang sopo ya abang sole? tau deh ya lagi seneng di Fb ae tuh anak, iya lu kan dulu kena pelet gw ya πŸ˜›

    Pelet ikan mas…..huuuu :D*lha ia abang siapa lagi, dirimu sesama Yogya ra pernah ketemuan karo si abang po ??*

  263. bundel says:

    Eh nak, umahmu deneke rame temen sih? Ana gegeran apa ya nang kene?*tingak-tinguk bingung thok*

  264. anotherorion says:

    sahabatry said: Pelet ikan mas…..huuuu :D*lha ia abang siapa lagi, dirimu sesama Yogya ra pernah ketemuan karo si abang po ??*

    hehehe ora tau ya hehehe

  265. anotherorion says:

    bundel said: Eh nak, umahmu deneke rame temen sih? Ana gegeran apa ya nang kene?*tingak-tinguk bingung thok*

    hehehe maklum bund, genah seneng pada dopokan nang kene koh ya alhamdulillah lah batire akeh πŸ˜€

  266. nonragil says:

    Untungnya sih, kontak lamaku, pada setia ama MP, cuma ada 1 yang beneran aku kangen’in, tapi akhirnya terhubung kembali di FB.

  267. anotherorion says:

    iya mbak helene banyak yang ngumpet di FB n_n

  268. elok46 says:

    i miss u Soleno sudah pulang ke Papua jadi dia agak susah cari koneksi internetLarass ada beberapa pekerjaan yang mengharuskan dia lebih sibuk dari sebelumnyaLavender hahahahahahha dia mah aktif di FB sekarangKalo saya ya begini pontang panting gak karuan but I miss u all πŸ™‚

  269. anotherorion says:

    elok46 said: i miss uSoleno sudah pulang ke Papua jadi dia agak susah cari koneksi internetLarass ada beberapa pekerjaan yang mengharuskan dia lebih sibuk dari sebelumnyaLavender hahahahahahha dia mah aktif di FB sekarangKalo sayaya begini pontang panting gak karuan but I miss u all πŸ™‚

    miss u too elok :Danytime elok bikin posting di MP woro2 aku yo

  270. larass says:

    nitafebri said: Larasss…Sibuuuk….masih contactan kuk ama dia.. klo gak FB yaa sms.. :)tar sms dah suruh setor Hs dimarih

    Larass setor neeeeehhhhh hehehehe kangen banget di MP. Hiksss……

  271. anotherorion says:

    larass said: Larass setor neeeeehhhhh hehehehe kangen banget di MP. Hiksss……

    thanks larass we missing u too n_n

  272. larass says:

    terkadang mimpi itu bicaratentangcinta adalah sahabatsahabat adalah cintalantas, benang mana yang harus kita rajut??agar kekal abadi rajutan di hati

  273. elok46 says:

    tergantung seperti apa kau ingin merajutnya kawan ….

  274. anotherorion says:

    larass said: terkadang mimpi itu bicaratentangcinta adalah sahabatsahabat adalah cintalantas, benang mana yang harus kita rajut??agar kekal abadi rajutan di hati

    setuju kata elok tergantung mana yang ingin kita rajut, masing2 pilihan ada harapan dan perbedaan rassklo aku prefer sahabat, cinta mereka memang ga sebesar cinta seorang kekasih tapi cinta itu selalu setingkat lebih kekal, tak banyak orang ingin mengingat kekasihnya dimasa lalu, tapi semua orang selalu ingin mengingat sahabat2nya dimasa lalu n_n

  275. elok46 says:

    kekasih untuk menjadikan sebagai sahabat butuh waktu bertahun tahun sedang kita yg telah menjadi sahabat bagi seseorang alangkah beruntungnya kita hingga tugas kita adalah tinggal menjaganya

  276. anotherorion says:

    elok46 said: kekasih untuk menjadikan sebagai sahabat butuh waktu bertahun tahunsedang kita yg telah menjadi sahabat bagi seseorang alangkah beruntungnya kita hingga tugas kita adalah tinggal menjaganya

    ia lebih sulit bersahabat dengan mantan kekasih πŸ™‚

  277. elok46 says:

    tinggal keikhlasan individu masing2whua jadi curhat GJ hahay

  278. anotherorion says:

    huwahahaha aku kena ki wkwkwkwk

  279. larass says:

    elok46 said: kekasih untuk menjadikan sebagai sahabat butuh waktu bertahun tahun sedang kita yg telah menjadi sahabat bagi seseorang alangkah beruntungnya kita hingga tugas kita adalah tinggal menjaganya

    iya betul. thanks kawan………….

  280. anotherorion says:

    b n_n d*two thumbs up*

  281. elok46 says:

    tugas sahabat jauh lebih beratketika putus dr pacar kita sebisanya ada. ketika nama kita tak tercantum memakluminya.tapi aku yakin yg namanya sahabat takkan melupakanyg lebih penting dan jarang dilakukan pun aku sedang melakukanya scr kontinyu adalah ketika kau bertentangan dgnnya kmdn terbukti kau yang benar kau boleh marah tp tetap dukung dia. jika dia berbuat salah ingatkan jgn ditinggalkan.itu saja hahay ceramah maneh ak

  282. anotherorion says:

    elok46 said: terbukti kau yang benar kau boleh marah tp tetap dukung dia. jika dia berbuat salah ingatkan jgn ditinggalkan.

    itu gunanya kita bagi sahabat kita kan lok? n_n

  283. larass says:

    elok46 said: tugas sahabat jauh lebih beratketika putus dr pacar kita sebisanya ada. ketika nama kita tak tercantum memakluminya.tapi aku yakin yg namanya sahabat takkan melupakanyg lebih penting dan jarang dilakukan pun aku sedang melakukanya scr kontinyu adalah ketika kau bertentangan dgnnya kmdn terbukti kau yang benar kau boleh marah tp tetap dukung dia. jika dia berbuat salah ingatkan jgn ditinggalkan.itu saja hahay ceramah maneh ak

    siiiiiiiiipppppppppp

  284. elok46 says:

    seeeeeeep

  285. sahabatry says:

    Kangeen mbak Elok….Kangen mbak Laras….*ra kangen karo priyo* hahahahahha

  286. anotherorion says:

    eh dirumah gw ki ya*colek pake linggis*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: